Продукція ТМ AKBAR отримала найвищі нагороди на дегустаційному конкурсі World Food Ukraine 2010

Дегустаційний конкурс проводився в Києві в Міжнародному виставковому центрі 26-29 жовтня 2010 року в рамках XIII Міжнародного форуму виробників і дистриб'юторів продуктів харчування, напоїв, інгредієнтів та обладнання для супермаркетів World Food Ukraine / «Весь світ харчування Україна 2010».

У перший день форуму «Весь світ харчування Україна 2010», 26 жовтня, відбулося нагородження переможців дегустаційних конкурсів. До складу журі, яке визначає результати дегустації, входять експерти галузі та провідні наукові співробітники. На конкурсі традиційно проводяться тільки закриті дегустації, коли експерти не знають, чий продукт вони дегустують.

TM AKBAR в дегустаційному конкурсі «World Food Ukraine» була представлена ​​7 позиціями справжнього цейлонського чаю. Професійною дегустаційною комісією було відзначено високу якість ексклюзивної колекції чаю TM AKBAR. Так, найвищу нагороду, Гран-прі дегустаційного конкурсу, отримав чай ​​з ексклюзивної колекції - Rich Soursop і Passion Fruit.

Золотими медалями був нагороджений зелений листовий чай Green Gold і чорний листовий чай з ароматом бергамоту Platinum. Срібні медалі присудили таким чаям TM AKBAR, як Gold (чорний листовий чай з золотими типсами), Silver (чорний крупнолистовий чай) і Strawberry Cream (чай з ексклюзивної колекції TM AKBAR).

Ексклюзивна колекція від TM AKBAR - це суміш вишуканих сортів чорного і зеленого чаю. До складу Rich Soursop входить натуральне масло тропічного плоду саусеп, пелюстки волошки, свіжі бутони жасмину і шафрану, пелюстки соняшника, які створюють вишуканий напій з багатим ароматом. Неповторний смак чаю Passion Fruit досягається за рахунок шматочків маракуї, що входять до його складу, пелюсток волошки і троянд, свіжих бутонів жасмину і шафрану, пелюсток соняшнику. Strawberry Cream - це суміш вишуканих сортів чорного чаю, з додаванням шматочків полуниці, пелюсток троянд і аромату вершків, які створюють вишуканий напій з неповторним смаком і багатим ароматом, де домінантною нотою виступає свіжий смак стиглої полуниці.

Чай AKBAR Gold відрізняється високим вмістом тіпсів - чайних бруньок, що додають напою неповторний, багатий смак, тонкий вишуканий аромат і яскравий, золотий колір.

AKBAR Silver - це елітний крупнолистовий чай сорту Orange Peko. Вирощується у високогірних чайних садах Цейлону. Молоді, особливо ретельно відібрані свіжі листочки піддаються спеціальній щадній обробці з використанням нових технологій, що забезпечує збереження всіх корисних речовин.

Чай Green Gold - елітний китайський високогірний зелений чай. Складається з верхніх молодих листочків, що створюють витончений букет смаку та аромату.

Подаруйте собі справжню насолоду смаком і ароматом, а також всю користь виключно натуральних інгредієнтів чаю ТМ AKBAR. Високу якість чаю ТМ AKBAR вже неодноразово підтверджують незалежні експерти, а також сертифікати якості Шрі-Ланки, України та міжнародних організацій.